ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ WAITER/WAITRESS

Smiling waiter with glasses
0

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ WAITER/WAITRESS

Αναρωτιέσαι συχνά για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει το βιογραφικό σου ώστε να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητές σου;

Θυμήσου:

  • Να συμπεριλάβεις ΟΛΕΣ τις προηγούμενες επαγγελματικές σου εμπειρίες. Όλες οι ασχολίες σου έχουν «διδάξει» δεξιότητες που είναι χρήσιμες σε όλα τα επαγγέλματα.
  • Να τονίσεις τις προσωπικές σου δεξιότητες “επικοινωνιακός, εξυπηρετικός, ευχάριστος” –χαρακτηριστικά άκρως απαραίτητα για τη θέση του Σερβιτόρου.
  • Φρόντισε το βιογραφικό να είναι οργανωμένο, ώστε οι σημαντικές πληροφορίες να αναφέρονται ξεκάθαρα και με χρονολογική σειρά, ώστε να μη μπερδεύει και κουράζει τον αναγνώστη.
  • Διάλεξε με μεγάλη προσοχή μία φωτογραφία φορώντας το πιο “ζεστό” σου χαμόγελο, ώστε να δώσεις την καλύτερη πρώτη εικόνα στον μελλοντικό σου εργοδότη.

Η ομάδα της sezon.gr δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο βιογραφικό, αποκλειστικά για την ειδικότητα Service, προκειμένου να σε καθοδηγήσει στη δημιουργία του προσωπικού σου προφίλ με ιδέες και προτάσεις για να αποκτήσεις ένα ελκυστικό εργαλείο προώθησης της δουλειάς σου!!

[ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ]

Μην ξεχάσεις να δημιουργήσεις το επαγγελματικό σου προφίλ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.sezon.gr.

Δες όλες τις διαθέσιμες αγγελίες [Service]

#sezon #sezon20