Άρθρα σεζόν

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημέρωση για την εποχική εργασία

thumbnail
0 comment

«ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ» ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: ΣΤΟΝ…

Η απωλεια ξενοδοχειακου τζιρου για το 2020 εκτιμαται σε 1,2 δις για τα ξενοδοχεια συνεχους λειτουργιας και σε 3, 26 δις για τα εποχικης. Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για τον..

Read More
thumbnail
0 comment

ΡΕΤΣΟΣ: O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ…

«O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» Γιαννης Ρετσος Στις μέχρι στιγμής ενέργειες που έχουν γίνει για την άμβλυνση των συνεπειών από την εξάπλωση του κορωνοϊού, καθώς και..

Read More
thumbnail
0 comment

SORENSON: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 60-90 ΗΜΕΡΩΝ…

Μέσα από ένα βίντεο ο CEO της ξενοδοχειακής αλυσίδας Marriott International, Arne Sorenson, επέλεξε να μιλήσει στους εργαζομένους της εταιρίας περιγράφοντας τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κλάδος του..

Read More
thumbnail
0 comment

THE TELEGRAPH: Η ΕΛΛΑΔΑ…

Μέσα από το άρθρο του στην Telegraph ο δημοσιογράφος Όλιβερ Σμιθ εξυμνεί την Ελλάδα, αναδεικνύοντάς την σε κορυφαίο προορισμό για κάθε ταξιδιώτη που αναζητά τη γαλήνη μετά την πανδημία του..

Read More
thumbnail
0 comment

ΤΣΑΚΙΡΗΣ: «ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ…

«ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» Γεώργιος Τσακίρης Ο πρώην πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού, Γιώργος..

Read More
thumbnail
0 comment

ΣΤΕΓΓΟΣ: ΣΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ…

Porto Carras ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ Έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 20 Μαϊου φαίνεται να είναι το Porto Carras, σύμφωνα με την επιστολή..

Read More
thumbnail
0 comment

ΔΙΒΑΝΗΣ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ 100.000 ΕΥΡΩ…

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη δηλώνοντας παρών στις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η χώρα, στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική Κυβέρνηση και το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) προσφέροντας το ποσό των 100.000 για..

Read More

ΑΡΘΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Άρθρα για εργζομένους και σπουδαστές ΙΕΚ των αντίστοιχων ειδικοτήτων

No blog post found.