Άρθρα σεζόν

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημέρωση για την εποχική εργασία

thumbnail
0 comment

ΑΝΟΙΓΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ…

Η Grecotel ανακοινωνει το ανοιγμα επιπλεον 10 ξενοδοχειων Η Grecotel, συνεπής στο σχεδιασμό της, ανακοινώνει το άνοιγμα περαιτέρω 10 ξενοδοχειακών μονάδων σε Κρήτη, Κέρκυρα, Χαλκιδική, Αθήνα και Αλεξανδρούπολη: Grecotel Amirandes, Ηράκλειο,..

Read More
thumbnail
0 comment

ΕΠΟΧΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ…

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ Αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ το μήνα θα δοθεί στους εποχικά απασχολούμενους που θα μπουν σε αναστολή με δικαίωμα επαναπρόσληψης και εποχικό επίδομα για Ιούνιο, Ιούλιο..

Read More
thumbnail
0 comment

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ,…

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Πράσινο φως για να ξεκινήσει και πάλι ο τουρισμός στην Ελλάδα. Η ασφαλής λειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων αποτελεί..

Read More
thumbnail
0 comment

COVID-19: ΑΠΟ 18 ΜΑΪΟΥ…

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ Νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν θα επιτραπεί αν όλα πάνε καλά η μετακίνηση προς τα νησιά, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Από τις 18 Μαΐου θα..

Read More
thumbnail
0 comment

COVID-19: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ…

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα της φετινής τουριστικής περιόδου για ξενοδοχεία, αεροπορικές πτήσεις από το εξωτερικό και παραλίες αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής, ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης. Τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα..

Read More
thumbnail
0 comment

COVID-19: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 3 ΜΗΝΩΝ…

ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Εν αναμονή του διαγγέλματος Μητσοτάκη και των ανακοινώσεων των αρμόδιων υφυπουργών σχετικά το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθήσει η χώρα για την  για..

Read More
thumbnail
0 comment

ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ…

Ποτε ανοιγουν οι μεγαλοι ξενοδοχειακοι ομιλοι Σαφή και ασφαλή πανευρωπαϊκά πρωτόκολλα για το ταξίδι και τα ξενοδοχεία περιμένουν οι πέντε μεγαλύτεροι, με βάση τη δυναμικότητα κλινών, Ελληνες ξενοδόχοι με πανελλαδικό..

Read More

ΑΡΘΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Άρθρα για εργζομένους και σπουδαστές ΙΕΚ των αντίστοιχων ειδικοτήτων

No blog post found.