Άρθρα σεζόν

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημέρωση για την εποχική εργασία

thumbnail
0 comment

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ…

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΛΟΓΩ COVID Όλα τα έκτακτα μέτρα, λόγω αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Μεταξύ..

Read More
thumbnail
0 comment

ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ:…

Σημαντικές αλλαγές στις εργασιακές ρυθμίσεις, επιφέρει ο πρόσφατα ψηφισθέντας φορολογικός νόμος (ν.4714/2020 – ΦΕΚ Α 148/31-7-2020). Συγκεκριμένα στο νόμο περιλαμβάνονται και οι εργασιακές ρυθμίσεις σχετικά με: 1.την επιδότηση των ασφαλιστικών..

Read More
thumbnail
0 comment

Επιδομα 534 ευρω: Ξεκινησε…

Από σήμερα, Πέμπτη, αρχίζουν οι σταδιακές πληρωμές της αποζημίωσης ειδικού σκοπού μηνός Ιουνίου για τους εποχικούς εργαζόμενους στον τουρισμό. Η αποζημίωση ανέρχεται σε 534 ευρώ για 30 ημέρες κι εφόσον..

Read More
thumbnail
0 comment

ΜΕ 5.000 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟ…

Σε τροχιά πλήρους επανεκκίνησης μπαίνει από σήμερα ο ελληνικός τουρισμός, με τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας να υποδέχονται πλέον διεθνείς πτήσεις μετά το πολύμηνο lockdown. Σύμφωνα με πληροφορίες του tourismtoday,..

Read More
thumbnail
0 comment

ΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΗ…

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, αυτό το καλοκαίρι, θα δουλέψουν δύο από τους έξι μήνες της σεζόν, κάποιοι τέσσερις και κάποιοι …καθόλου. Κάθε καλοκαίρι εδώ και 12 χρόνια, ο Γιώργος Χ.,..

Read More
thumbnail
0 comment

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ…

Ποιοι ειναι δικαιουχοι του προγραμματος που στοχευει στην στηριξη του εσωτερικου τουρισμου και στην επιμηκυνση της τουριστικης περιοδου Στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου Τουρισμού, , μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της..

Read More
thumbnail
0 comment

ΕΚΤΑΚΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ…

ΕΚΤΑΚΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Διευκρινίσεις για την έκτακτη μηνιαία αποζημίωση εποχικά εργαζομένων του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου, χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης, δίνει ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) σε σχετική ανακοίνωση..

Read More

ΑΡΘΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Άρθρα για εργζομένους και σπουδαστές ΙΕΚ των αντίστοιχων ειδικοτήτων

thumbnail
0 comment

2019 ΕΠΟΧΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΑΕΔ:…

2019 Εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ όλες οι προϋπουθέσεις και τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείς. Τώρα που η καλοκαιρινή σεζόν έχει φτάσει στο τέλος, διάβασε το άρθρο της όπου αναφέρονται αναλυτικά οι..

Read More
thumbnail
0 comment

SEZON.GR: ΕΡΕΥΝΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΟΧΙΚΗΣ…

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα  συμπληρώνοντας ενάμιση χρόνο από την έναρξη της λειτουργίας της έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των επιχειρήσεων (360 επιχειρήσεις) όσο και των εργαζομένων (2.300 εργαζόμενοι) διατηρώντας..

Read More
thumbnail
0 comment

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΑΪΜΑΚΗΣ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ…

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΑΪΜΑΚΗΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ #sezon19 Θα θέλαμε να μας πεις λίγα πράγματα για εσένα: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Ιωάννινα. Ποια σχολή έχεις τελειώσει ; Και ποια θεωρείς πώς ήταν..

Read More
thumbnail
0 comment

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΖΕΡΒΟΥ: ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ…

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΖΕΡΒΟΥ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ #sezon19 [pastry chef] Ευαγγελία θα θέλαμε να μας μιλήσεις για εσένα: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κέρκυρα όπου είναι και τόπος καταγωγής του πατέρα μου. Όντας και..

Read More
0 comment

ΓΙΑΝΝΗ ΦΥΝΤΑΝΗΣ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ…

ΓΙΑΝΝΗ ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ #sezon18 Γιάννη πού μεγάλωσες; Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Εύοσμο. Που σπούδασες και που έχεις εργασθεί ; Σπούδασα μαγειρική σε ιδιωτικό ΙΕΚ της..

Read More