Άρθρα σεζόν

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημέρωση για την εποχική εργασία

thumbnail
0 comment

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ…

Οι εκπρόσωποι των κλάδων που ασχολούνται με τον τουρισμού εμφανίζονται αισιόδοξοι, κάνοντας λόγο για μια δυναμική χρονιά που δύναται να φτάσει σε έσοδα στο 40 έως 50% των εσόδων του..

Read More
thumbnail
0 comment

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ: Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ…

Ο πρώην πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Γιώργος Τσακίρης μίλησε για την επανεκκίνηση του ελληνικού Τουρισμού Ο Γιώργος Τσακίρης, αποφεύγει επιμελώς τις δημόσιες τοποθετήσεις, η γνώμη του ωστόσο για τα..

Read More
thumbnail
0 comment

Πως θα σταθει ξανα…

Το στίγμα των δράσεων του Οργανισμού Τουρισμού το επόμενο διάστημα στο σκέλος της προβολής - Καμπάνια μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες Ως επιταχυντής εξελίξεων στο μέτωπο της προβολής και διαφήμισης..

Read More
thumbnail
0 comment

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ…

Eγχειρίδιο εμβολιασμού για τον COVID19 Eκπαιδευτικό εγχειρίδιο εμβολιασμού για τον COVID19 εστάλη σήμερα από τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα COVID-19 της χώρας με..

Read More
thumbnail
0 comment

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η…

Ειδικό Εποχικό Βοήθημα Εργαζομένων του ΟΑΕΔ Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:00, λήγει η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ έτους..

Read More
thumbnail
0 comment

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ…

Έως τις 18 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα Δωρεάν Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης από τον ΟΑΕΔ για άνεργους εργαζομένους στον τουρισμό. AΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΡΑΣΗ Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας..

Read More
thumbnail
0 comment

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ…

Δεν είναι υποχρεωτική η κατοχή απολυτηρίου τίτλου υποχρεωτικής εκπαίδευσης Εκδόθηκε η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ), στην οποία προβλέπεται o αριθμός προσωπικού προς πρόσληψη στους Δήμους της χώρας για την κάλυψη..

Read More

ΑΡΘΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Άρθρα για εργζομένους και σπουδαστές ΙΕΚ των αντίστοιχων ειδικοτήτων

thumbnail
0 comment

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ BARMAN/ BARISTA

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ BARMAN/ BARISTA Αναρωτιέσαι συχνά για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει το βιογραφικό σου ώστε να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητές σου; Για να ξεχωρίσει το επαγγελματικό..

Read More
thumbnail
0 comment

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΟΔΗΓΟΣ 33 ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ…

Ένα νέο χρήσιμο οδηγό με 33 ερωτήσεις και απαντήσεις για την αναστολή συμβάσεων εργασίας, την εκ περιτροπής απασχόλησης, την ειδική αποζημίωση, τις απολύσεις και το δώρο του Πάσχα λόγω της..

Read More
thumbnail
0 comment

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΑ "ΚΛΕΙΔΙΑ" ΓΙΑ…

Έναν χρήσιμο οδηγό με 20 ερωτήσεις και απαντήσεις για την καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ στους δικαιούχους λόγω της κρίσης του κορονοϊού, τη μείωση των ενοικίων κατά 40%, τις συμβάσεις εργασίας,..

Read More
thumbnail
0 comment

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

Η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού έφερε πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα όλων των πολιτών επηρεάζοντας άμεσα πολλούς τομείς όπως αυτοί του Τουρισμού και της Εστίασης. Η απόφαση σχετικά με την..

Read More
thumbnail
0 comment

Η ΦΑΝΗ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ…

Οι σερβιτόροι θεωρούνται ως η «βιτρίνα» ενός μαγαζιού και όχι άδικα, καθώς είναι εκείνοι που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πελάτες. Για το λόγο αυτό, οι επιχειρηματίες δίνουν ιδιαίτερη..

Read More
thumbnail
1 comment

5 ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ…

Ανακάλυψες ότι αναζητούν προσωπικό από την επιχείρηση που ονειρευόσουν να εργαστείς; Ψάχνεις για καινούριες εμπειρίες που θα απογειώσουν τις γνώσεις και το βιογραφικό σου, αλλά σε τρομοκρατεί η ιδέα της..

Read More
thumbnail
1 comment

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ…

Τώρα που η καλοκαιρινή σεζόν 2019 έφτασε και επίσημα στο τέλος της, δημιούργησε το επαγγελματικό σου προφίλ και ξεχώρισε την επόμενη σεζόν! Οργάνωσε τις δεξιότητες και τις σπουδές σου για..

Read More