Άρθρα σεζόν

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημέρωση για την εποχική εργασία

thumbnail
0 comment

Τουρισμος: Επιχορηγηση απο 2,5%…

Τουρισμος: Επιχορηγηση απο 2,5% εως 5% του τζιρου του 2019 - Κριτηρια και δικαιουχοι Μία νέα δράση 350 εκατ. ευρώ, για την παροχή κεφαλαίου κίνησης στις τουριστικές επιχειρήσεις, θέτει σε..

Read More
thumbnail
0 comment

Συμμετοχη στην ερευνα της…

Η σε καλεί να συμμετάσχεις στη νέα έρευνα για τη σεζόν 2021 Η έρευνα δημιουργήθηκε με σκοπό τη συλλογή δεδομένων για τη διεξαγωγή έρευνας πάνω στους τομείς του Τουρισμού και..

Read More
thumbnail
0 comment

Ανοιγμα της εστιασης με…

Με τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους εποχικής απασχόλησης να αναμένουν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, φαίνεται πως η εστίαση θα είναι εκείνη που θα ανοίξει πρώτη, με τη χρήση των..

Read More
thumbnail
0 comment

ΕΣΠΑ: Χρηματοδοτηση "Ανασα" για…

Νέα δράση, προϋπολογισμού 330 εκατομμυρίων ευρώ, για την παροχή κεφαλαίου κίνησης στις επιχειρήσεις εποχικής απασχόλησης, στο χώρο της εστίασης, με σκοπό την αγορά πρώτων υλών για τους 2-3 πρώτους μήνες επανεκκίνησης της λειτουργίας τους, την καλοκαιρινή σεζόν 2021,..

Read More
thumbnail
0 comment

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟ…

Υιοθετήθηκε η πρόταση Μητσοτάκη από την Κομισιόν, για τη σεζόν 21- Τι είναι το «Digital Green Certificate» (Ψηφιακό «Πράσινο» Πιστοποιητικό) και πώς θα λειτουργεί - Θα διατίθεται και σε έντυπη..

Read More
thumbnail
0 comment

Χ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ: ΑΠΟ ΤΙΣ…

Στο άνοιγμα του τουρισμού στις 14 Μαΐου στοχεύει η ελληνική κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στο πλαίσιο της διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB..

Read More
thumbnail
0 comment

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ…

Οι εκπρόσωποι των κλάδων που ασχολούνται με τον τουρισμού εμφανίζονται αισιόδοξοι, κάνοντας λόγο για μια δυναμική χρονιά που δύναται να φτάσει σε έσοδα στο 40 έως 50% των εσόδων του..

Read More

ΑΡΘΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Άρθρα για εργζομένους και σπουδαστές ΙΕΚ των αντίστοιχων ειδικοτήτων

thumbnail
0 comment

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ…

Έως τις 18 Νοεμβρίου η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα Δωρεάν Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης από τον ΟΑΕΔ για άνεργους εργαζομένους στον τουρισμό. AΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΡΑΣΗ Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας..

Read More
thumbnail
0 comment

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ BEAUTY THERAPIST

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ BEAUTY THERAPIST Αναρωτιέσαι συχνά για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει το βιογραφικό σου ώστε να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητές σου; Θυμήσου: Να συμπεριλάβεις ΟΛΕΣ τις..

Read More
thumbnail
0 comment

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ Αναρωτιέσαι συχνά για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει το βιογραφικό σου ώστε να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητές σου; Θυμήσου: Να συμπεριλάβεις ΟΛΕΣ τις προηγούμενες..

Read More
thumbnail
0 comment

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ WAITER/WAITRESS

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ WAITER/WAITRESS Αναρωτιέσαι συχνά για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει το βιογραφικό σου ώστε να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητές σου; Θυμήσου: Να συμπεριλάβεις ΟΛΕΣ τις προηγούμενες..

Read More
thumbnail
0 comment

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ RECEPTIONIST

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ RECEPTIONIST Αναρωτιέσαι συχνά για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει το βιογραφικό σου ώστε να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητές σου; Θυμήσου: Να συμπεριλάβεις ΟΛΕΣ τις προηγούμενες..

Read More
thumbnail
0 comment

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ CHEF

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ CHEF Αναρωτιέσαι συχνά για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει το βιογραφικό σου ώστε να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητές σου; Θυμήσου: Να συμπεριλάβεις ΟΛΕΣ τις προηγούμενες..

Read More
thumbnail
0 comment

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ BARMAN/ BARISTA

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ BARMAN/ BARISTA Αναρωτιέσαι συχνά για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει το βιογραφικό σου ώστε να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητές σου; Για να ξεχωρίσει το επαγγελματικό..

Read More