Άρθρα σεζόν

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημέρωση για την εποχική εργασία

thumbnail
0 comment

Ημερες Καριερας στην Θεσσαλονικη

Η σας προσκαλεί στην 20η εκδήλωση «Ημέρας Καριέρας» που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο του Σεπτεμβρίου 2023, 15 και 16 του μηνός, στο ξενοδοχείο «The Met» από τις 10:00-18:00. Στην εκδήλωση..

Read More
thumbnail
0 comment

Σωστο cover letter +…

Η συγγραφή ενός cover letter είναι μια δύσκολη διαδικασία που δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο. Σύμφωνα με έρευνες, όσα βιογραφικά έχουν και συνοδευτικές επιστολές μαζί, είναι πιο πιθανό να προτιμηθούν..

Read More
thumbnail
0 comment

Ζάκυνθος: Σερβιτόρος σώζει ζωές

Στην Ζάκυνθο διαδραματίστηκε το παρακάτω σκηνικό, μια γυναίκα άρχισε να πνίγεται από το φαγητό στο εστιατόριο που βρισκόταν και ο σερβιτόρος ως από μηχανής θεός επενέβη.   Όπως δείχνει το..

Read More
thumbnail
0 comment

Πως να προετοιμαστεις σωστα…

Όλοι όσοι ψάχνουν δουλειά οφείλουν να «περάσουν» από μια συνέντευξη, κατά την οποία ο υπεύθυνος προσλήψεων θέτει ορισμένες ερωτήσεις, για να καταλάβει αν το άτομο που έχει απέναντί του είναι..

Read More
thumbnail
0 comment

Δικαιωματα εργαζομενων σεζον

Καθώς η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, είναι σημαντικό για κάθε εργαζόμενο και επιχείρηση να έχει την επίγνωση τόσο των δικαιωμάτων όσο και των υποχρεώσεών του.   Η σεζόν χωρίζεται..

Read More
thumbnail
0 comment

Κερκυρα - Ζευγαρι ξυλοκοπηθηκε

Οι καταγγελίες στον τουρισμό δεν έχουν σταματημό, με την κατάσταση να είναι ανεξέλεγκτη όσον αφορά την βίαιη στάση των εργοδοτών απέναντι στους εργαζομένους.   Καινούργιο σκηνικό που προβλημάτισε κατά πολύ,..

Read More
thumbnail
0 comment

1,2 εκατομμυρια ευρω προστιμα…

Συνολικά 271 επιχειρήσεις ελέγχθηκαν και τα αποτελέσματα ήταν 165 παραβάσεις και 188 πρόστιμα. Η Επιθεώρηση Εργασίας μοίρασε 1.230.500€ πρόστιμα στους ελέγχους που διεξήγαγαν, με σκοπό να αντιμετωπιστεί η εκμετάλλευση εργαζομένων...

Read More

ΑΡΘΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Άρθρα για εργζομένους και σπουδαστές ΙΕΚ των αντίστοιχων ειδικοτήτων

thumbnail
0 comment

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕΖΟΝ – ΟΙ…

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕΖΟΝ – Οι εμπειρίες των εργαζομένων Η σεζόν για το έτος 2023 έχει ήδη ξεκινήσει. Οι εργαζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες του τουρισμού, τις απαιτήσεις των εργοδοτών και..

Read More
0 comment

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕΖΟΝ

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕΖΟΝ Με βάση τη νέα σύμβαση προβλέπονται οι παρακάτω αυξήσεις  για σερβιτόρους, μάγειρες, λαντζέρηδες και διανομείς τα εξής: Αύξηση 10,5% για δύο έτη, 5,5% από 01/06/2023..

Read More
thumbnail
0 comment

ΟΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟΙ…

Οι όροι αμοιβής και εργασίας όσων εργάζονται στα ξενοδοχεία της Ελλάδας: Αναλυτικά, Στο πρώτο άρθρο αναφέρεται το αντικείμενο και το πεδίο εφαρμογής Στο δεύτερο άρθρο αναφέρονται οι κατηγορίες μισθωτών Στο..

Read More
thumbnail
0 comment

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕΖΟΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

Νέες θέσεις εργασίας για την σεζόν 2023 ανοίγουνε διαρκώς. Δείτε τις διαθέσιμες αγγελίες Διαφόρων Ειδικοτήτων  Τεχνικός Συστημάτων Ασφαλείας - Ιωάννινα: Υπάλληλος Γραφείου – Σκύρος: Συντηρητής – Λευκάδα: Υπάλληλος Γραφείου – Αττική: Υπεύθυνος Καταστήματος..

Read More
thumbnail
0 comment

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕΖΟΝ ΩΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ…

Νέες θέσεις εργασίας για την σεζόν 2023 ανοίγουνε διαρκώς. Δείτε τις διαθέσιμες αγγελίες για Σερβιτόρους / -ες  Σερβιτόρος /-α – Σύβοτα: Σερβιτόρος /-α – Σκύρος: Σερβιτόρος /-α – Θάσος: Σερβιτόρος /-α – Σύβοτα: Σερβιτόρος..

Read More
thumbnail
0 comment

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕΖΟΝ ΩΣ RECEPTIONIST

Νέες θέσεις εργασίας για την σεζόν 2023 ανοίγουνε διαρκώς. Δείτε τις διαθέσιμες αγγελίες για Reception   Reception – Σκύρος: Reception – Λευκάδα: Reception – Πάρος: Reception – Πάρος: Reception – Ύδρα: Reception –..

Read More
thumbnail
0 comment

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕΖΟΝ ΩΣ CHAMBERMAID…

Νέες θέσεις εργασίας για την σεζόν 2023 ανοίγουνε διαρκώς.  Δείτε τις διαθέσιμες αγγελίες για Καμαριέρα / Καθαρίστρια / Λάντζα   Καθαρίστρια – Σύβοτα: Καμαριέρα – Ιος: Καμαριέρα / Καθαρίστρια - Κρήτη: Λάντζα - Σύβοτα:..

Read More