ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συχνες Ερωτησεις

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να παρακολουθεί της προιμήσεις περιήγησης. Εάν επιτρέπετε τη χρήση των cookies, the following personal information. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού σε αυτόν τον ιστότοπο είναι εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη για την οποία δε θα είμαστε υπεύθυνοι. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα, οι υπηρεσίες ή οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες μέσω αυτού του ιστότοπου ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.
   • Η δημιουργία λογαριασμού σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το προφίλ σας με τρόπο που να αναδεικνύει την εκπαιδευτική σας κατάρτιση και την επαγγελματική σας πορεία. Επίσης, έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε θέσεις εργασίας και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε εκείνες που επιθυμείτε. Η δημιουργία λογαριασμού σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους μελλοντικούς σας εργοδότες.

   • Η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού είναι γρήγορη και εύκολη. Μέσα από την επιλογή JOIN US συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία και λαμβάνετε αμέσως ένα  μήνυμα στο email σας με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Χρήστη. Χρησιμοποιείτε τα στοιχεία αυτά για την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας κλικάροντας πάνω στο κουμπί SIGN IN που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα.

   • Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας πηγαίνετε στην κεντρική σελίδα και κάντε κλικ στο κουμπί SIGN IN. Στα πεδία που σας εμφανίζονται υπάρχει στο τέλος η επιλογή “Forgot Password?". Δίνετε το email που είχατε δηλώσει αρχικά κι εκεί θα βρείτε ένα μήνυμα με έναν σύνδεσμο που σας παραπέμπει στην αλλαγή του κωδικού σας (password). Στη συνέχεια, δηλώνετε τον νέο σας κωδικό και επιλέγετε εκ νέου SEND EMAIL για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία και να παραλάβετε το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Χρήστη στο email σας.

   • Η αλλαγή του ονόματος χρήστη δεν είναι εφικτή. Όσον αφορά τον κωδικό χρήστη, η αλλαγή του είναι εύκολη και γρήγορη. Κάνετε SIGN IN με τον αρχικό σας κωδικό και βρίσκεστε στην κεντρική σελίδα του προφίλ σας. Αριστερά υπάρχει η επιλογή “Change Password” όπου σας δίνεται η δυνατότητα να ορίσετε τον καινούριο σας κωδικό.

   • Η πλατφόρμα μας σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε υποψήφιους μέσω φίλτρων κατάλληλα προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις σας. Δηλώνοντας τα απαραίτητα κριτήρια έχετε πρόσβαση σε υποψήφιους που πληρούν τις προϋποθέσεις σας.

   • Ο αριθμός των αγγελιών που μπορείτε να καταχωρήσετε εξαρτάται από το πακέτο υπηρεσιών μας που επιλέγετε.

   • Όλες οι αγγελίες καταχωρούνται στην ιστοσελίδα μας και παράλληλα δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

   • Για να παραμείνει η αγγελία σας στη αρχική σελίδα χρειάζεται να δηλωθεί σαν “Featured”.

   • Η σεζόν.work είναι η πιο ενημερωμένη και σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα που αναπτύσσει μία γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στον τομέα του τουρισμού.

   • Η εταιρία μας λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο 09:00 – 18:00.

   • Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να τα βρείτε στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας. Παρέχουμε, επίσης, τη δυνατότητα συνάντησης με εκπρόσωπο της εταιρίας μας εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν.