Η ομαδα μας

Φέρνουμε κοντά επιχειρήσεις, επαγγελματίες και εργαζόμενους που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης με σκοπό να έχουν το δικό τους διαδικτυακό «στέκι».

Οι υποψήφιοι εργαζόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν διαδικτυακά το βιογραφικό τους σημείωμα και να επεξεργαστούν πλήρως το βιογραφικό τους.

Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα προβολής μέσω της ιστοσελίδας, αναζήτησης εξειδικευμένου προσωπικού με τη χρήση φίλτρων και επιλογής των καταλληλότερων συνεργατών.

Οι Υπηρεσίες μας

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Δίνουμε τη δυνατότητα σε υποψήφιους εργζόμενους να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ, τα προσόντα και τις ικανότητές τους.

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Δίνουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να προβάλουν την επιχείρησή τους.

ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Δίνουμε την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναζητήσουν τους κατάλληλους συνεργάτες που θα τις στελεχώσουν ενισχύοντας το επαγγελματικό τους προφίλ.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Παρέχουμε τα κατάλληλα φίλτρα αναζήτησης προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Η εταιρεια μας

Η εταιρεία DatAnalysis δεν είναι ιδιωτικό γραφείο εύρεσης εργασίας, παρέχει υπηρεσίες ιστοφιλοξενίας,marketing, έρευνα αγοράς, ανεύρεση πελατών, ιστοσελίδες διαδικτύου. Έχει δημιουργήσει την μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα σεζόν.work σαν γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων και των υποψήφιων εργαζόμενων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της DatAnalysis.

cs_image_url

  • img-circle

    Η σεζόν.work με βοήθησε βήμα βήμα να φτιάξω το επαγγελματικό μου προφίλ. Μέσα από την αναζήτηση αγγελιών κατάφερα να βρω τη δουλειά εκείνη που ταιριάζει στα προσόντα μου και καλύπτει τις ανάγκες μου! Συνιστώ ανεπιφύλακτα όσοι αναζητείτε εργασία σεζόν να την εμπιστευτείτε!

    Ολυμπία Στέφου

    Ιωάννινα