ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΑΪΜΑΚΗΣ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ #sezon19

190823 Χριστόφορος Β
0

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΑΪΜΑΚΗΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ #sezon19

Θα θέλαμε να μας πεις λίγα πράγματα για εσένα:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Ιωάννινα.

Ποια σχολή έχεις τελειώσει ; Και ποια θεωρείς πώς ήταν η πιο χρήσιμη εμπειρία που  έχεις αποκομίσει κατά τη διάρκεια της φοίτησης σου ;

 Έχω τελειώσει την ιδιωτική σχολή μαγειρικής LE MONDE. Πέρα από τις γνώσεις που μου έδωσε η σχολή με έμαθε να συνεργάζομαι με τους συναδέλφους μου.

Ποιες ήταν οι πρώτες σου επαγγελματικές εμπειρίες και πως σε βοήθησαν στη μετέπειτα πορεία σου ;

Αν και ήμουν κλειστός άνθρωπος οι πρώτες μου επαγγελματικές εμπειρίες με την δουλειά, πρακτική, όπου ανέλαβα υπεύθυνα πόστα μπροστά στον κόσμο με απελευθέρωσε.

Τι είναι αυτό που σε παρακινεί να εργάζεσαι και να δημιουργείς στο χώρο αυτό ;

Αυτό που με κάνει να συνεχίζω είναι το πάθος μου για την μαγειρική και οι νέες εμπειρίες που αποκτώ κάθε μέρα.

Έχεις εργαστεί εποχικά (εργασία σεζόν) και αν ναι που και ποιες ήταν οι εμπειρίες σου ;

Έχω εργαστεί πολλές φορές εποχικά σε 3 μεγάλα ξενοδοχεία όπως στα Σύβοτα “Sivota Diamond Spa Resort”, στη Χαλκιδική “Πόρτο Καρράς” και στα Χανιά “Avra imperial”.

Είσαι ικανοποιημένος από την επαγγελματική σου εμπειρία ;

Πάντα υπάρχουν δυσκολίες σε κάθε δουλειά αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τις εμπειρίες που έχω πάρει.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια ;

Τα επαγγελματικά μου σχέδια είναι να αποκτήσω γνώσεις κοντά σε έμπειρους συναδέλφους. Πάθος μου αποτελεί και η φωτογράφιση φαγητών που θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά.

Τι θα συμβούλευες ένα νέο που θέλει να εργαστεί στο τομέα αυτό ;

Η συμβουλή μου σε έναν νέο του χώρου είναι να αγαπά αυτό που κάνει με πάθος και να προσπαθεί να αποκτά νέες εμπειρίες.

Η δημιουργία του Χριστόφορου που κέρδισε στην κατηγορία των Chef:

Ψαρόσουπα με σαφράν. 

 

#sezon #sezon19 #sezonGR